dimecres, 13 de desembre del 2017

Comerç Just: S'altra Senalla III

    És el tercer curs que participam molt satisfactòriament en aquesta iniciativa d'apropar el comerç just al nostre centre.
    Hem venut productes de la tenda de S’Altra Senalla de Manacor per valor de 318€. El comerç just ha conquerit alguns cors i algunes quantes panxes!!





Benvolguts membres de la Comissió de Solidaritat de l'IES Puig de Sa Font,

en nom de l'associació Casal de la Pau-S'Altra Senalla, us volem fer arribar el nostre més sincer agraïment per la vostra iniciativa, per tercer any consecutiu, de muntar una parada informativa i de venda de productes de comerç just al centre, i us demanam que el feu extensiu a tota la comunitat educativa que es va acostar a conèixer el comerç just.

La nostra associació treballa per donar a conèixer que les nostres decisions com a consumidors, i les injustes relacions comercials mundials, repercuteixen directament sobre milions de persones productores dels països del Sud, i també sobre el medi ambient. Treballam per denunciar aquestes injustes relacions, però també per possibilitar un consum més respectuós, amb les persones i el medi. La nostra feina es fa, principalment, amb la col·laboració de persones voluntàries que dediquen un temps setmanal a les tasques de gestió, de programació d'activitats i d'atenció a la botiga. També comptam amb un equip de monitores d'activitats educatives i una que coordina tot l'equip. Uns voluntaris molt especials sou els que des dels centres educatius treballau per donar a conèixer el comerç just. Moltes gràcies.

Amb la venda de productes de comerç just, milers de productors milloren les seves condicions de vida i les comunitats avancen en el seu desenvolupament. Els criteris que compleixen els productors i productes de comerç just són els de la igualtat entre homes i dones, respecte pel medi ambient, funcionament democràtic de les organitzacions, salaris i condicions de treball dignes, acords comercials respectuosos per les dues parts i no explotació laboral infantil, entre altres. Aquest darrer requisit és el que destacam més quan anam a centres educatius a fer algunes de les nostres activitats: els fills dels productors de comerç just poden anar a a escola perquè no han de treballar.
Amb les vostres compres de dia 13 de desembre, vàreu contribuir a fer-ho possible. Per tant, l'agraïment que us expressam amb aquest escrit no és només en nom nostre, sinó també en nom de tots els productors de comerç just.

Aprofitam l'oportunitat que ens donau per convidar tota la comunitat educativa a conèixer les activitats que feim, ja sigui acostant-vos a la botiga de Manacor, al C. Bosch, 12, a la nostra pàgina de facebook (https://www.facebook.com/SaltraSenallaManacor/), al nostre perfil d'instagram (@saltrasenallamanacor) o per correu electrònic (senallamanacor@gmail.com)

Una vegada més, moltes gràcies per, junts, fer créixer el comerç just!

Atentament,

Junta Directiva del Casal de la Pau-S'Altra Senalla

1 comentari: