divendres, 23 de març del 2018

XII Cursa Solidària

   Cada any, emprenem la XIII edició de la CURSA SOLIDÀRIA, amb la finalitat de promoure en l’alumnat actitud solidàries envers aquells que es troben en situacions difícils i animar-los a participar en activitats destinades a recolzar iniciatives de col·laboració amb països del Sud.


   La cursa és una activitat que persegueix dos objectius: donar a conèixer  a l’alumnat la situació dels països del Sud i aconseguir recollir un fons per destinar a algun dels projectes de cooperació que tenen lloc en aquests països, a través del Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació. 
   
El projecte en el qual es pren part enguany és Integració d’adolescents en risc d’exclusió social a Piura (Perú). Després de molts d’anys fent feina amb les comunitats de Nicaragua, ens han ofert agermanar-nos amb un centre de Perú. Per tant, mentre s’estan tramitant tots els permisos, començarem a participar en aquest nou programa.

   La cursa és una manera divertida i dinàmica de fer participar els nins i les nines en una activitat de solidaritat A més hi ha trofeus per als guanyadors i una rifa de material cedit per diferents comerços i institucions: Ajuntament de Son Servera, Direcció Insular d’Esports del Consell de Mallorca, AMIPA, alumnes del Taller de Compensatòria, Bici Sancho, Club de basquet de Son Servera, Club Serverense, Nautilus Sport, Santa Esport, Urban Diamons i Viu Aventura. Agraïm la seva participació i el seu suport.
Enguany hem recaptat 1044€!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada