dissabte, 8 de desembre de 2018

Believer

   Aquí teniu una interessant proposta per a conèixer la religió mormona i els greus problemes de la seva comunitat LGTAB. La pressió religiosa és tan aclaparadora que els joves mormons només veuen el suïcidi com a possible sortida a la lluita entre les seves creences i les seves orientacions sexuals.

   
   "Believer (Director Don Argott , Productors: Heather Parry, Sheena M. Joyce, Robert Reynolds) Believer segueix al cantant mormó Dan Reynolds, vocalista del grup  Imagine Dragons, en la seva missió d'explorar com l'església mormona tracta als seus membres LGBTQ. Arran de l'alt índex de suïcidi entre els adolescents en l'estat d'Utah (USA), creix la seva preocupació per les polítiques de l'església que l'envia a un camí inesperat d'acceptació i canvi.

   La pel·lícula documenta un any de la vida de Reynolds durant el procés d'organització del primer concert del Festival LoveLoud en Orem, Utah, per a beneficiar a organitzacions de drets gais com GLAAD i el projecte Trevor, entre altres. Mentre que Believer presenta una visió del tracte als seus membres LGBTQ per part de l'Església de Jesucrist dels Sants dels Darrers Dies, també se centra en la taxa de suïcidi en la comunitat, que s'ha disparat en l'última dècada. La pel·lícula se centra en Reynolds, Aja Volkman, la seva esposa i companya musical, i Tyler Glenn, líder de Neon Trees, entre altres.

   Hans Zimmer va compondre la partitura per a Believer i va contribuir a una de les dues cançons originals que Reynolds va escriure per a la pel·lícula, donant-li a la música un paper integral en el documental."
HBOLOVELOUD Festival. La nostra missió es: Encendre la conversa vital sobre el que significa estimar, entendre, acceptar i recolzar incondicionalment als nostres LGBTQ + amics i familiars.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada