dissabte, 9 de desembre del 2017

Dentistas sin fronteras

    L'objectiu de DSF és el desenvolupament de la salut bucodental al tercer món i àrees econòmicament deprimides del món desenvolupat mitjançant assistència i prevenció.

   La nostra filosofia resideix no només en l'acció directa: Els voluntaris que formen la ONGD ajuden mitjançant atenció primària, secundària i terciària.

   Desplacem odontòlegs a zones remotes on la població no té accés al dentista i creguem “clíniques mòbils” que siguin capaces de tractar als pacients de les principals patologies orals, la càries i la malaltia periodontal.
La història de Mamadou
     Actualment Dentistes Sense Fronteres desenvolupa quatre projectes internacionals: Nicaragua, Índia, República Dominicana-Haití i Senegal. En cadascun d'ells compta amb el suport i respatller d'organitzacions locals amb gran experiència que actuen com a suport i asseguren a l'equip de voluntaris la manutenció, protecció i ajuda en casos especials. També intercedeixen entre la ONGD i els ministeris de salut d'aquests països perquè el projecte s'organitzi conforme a la legalitat que requereix cada cas.


Entrevista RNE Senegal 2015 from Dentistas sin Fronteras ONGD on Vimeo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada