divendres, 27 de setembre del 2019

Emergència Climàtica


    "Fridays for future va rebre el premi Campions de la Terra de l'ONU pel seu clam audaç en favor de l'acció climàtica, va informar aquest dissabte ONU Medi Ambient.

   El moviment estudiantil inspirat per la jove activista contra el canvi climàtic Greta Thunberg va rebre el guardó en la categoria d'Inspiració i Acció, per impulsar la conversa global sobre l'escalfament global en un moment crucial, quan es tanca el llindar per a reduir les emissions i evitar els pitjors efectes de l'augment global de temperatura.

   Milions de joves de tot el món s'han unit a tot el món i des de fa mesos, cada divendres surten a les calçs a exigir als polítics mesures que reconeguin i responguin a la gravetat del canvi climàtic.

   Les marxes regulars han atret a milions de joves, i l'ocorreguda el divendres passat va reunir quatre milions de persones en més de 160 països.

 “Milions de persones al voltant del món van marxar demanant una veritable acció contra el canvi climàtic, especialment joves. Els vam demostrar que estem units i que som imparables”, va assegurar Greta Thunberg aquest dissabte en la inauguració del Cim dels Joves sobre el Clima en la seu de l'ONU a Nova York." 21 de setembre de 2019 (Noticias ONU)



 I TU QUÈ PENSES FER??!!

MÉS INFORMACIÓ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada